STRAKS: Gratis Livestream Feyenoord – Manchester City | 13-09-2017Vanavond staat de wedstrijd Feyenoord – Manchester City op de kalender. Om 20.45 uur trappen ze af. Wil jij deze pot op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE! Wanneer je nu bij hun geheel vrijblivend een accountje aanmaakt dan krijg je gewoon een welkomstbonus van 80euro gestort!

Daarnaast bieden zij alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League LIVE aan via hun website! Ook zenden ze wekelijks livestreams uit van wedstrijden uit o.a de Belgische, Duitse, Spaanse, Franse, Nederlandse en Turkse competitie! Ook El Clasico bijvoorbeeld of de gevechten tussen Bayern en Dortmund! Een absolute aanrader voor liefhebbers natuurlijk! Het enige dat je hoeft te doen is HIER GEHEEL VRIJBLIJVEND een accountje aan te maken!

Zie hieronder de notering van Unibet voor deze wedstrijd:

  • Feyenoord wint: 8,90
  • Gelijkspel: 5,30
  • Manchester City wint: 1,38

Mocht je dus denken dat deze pot eindigt in een gelijkspel? En zou je hier je welkomstbonus van 80 euro voor willen inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 10,00 = 800,00 euro kunnen meepikken! En dit met een geheel RISICOLOZE INZET! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Helaas het Unibet van deze wedstrijd geen stream beschikbaar maar hieronder hebben wij er één voor u gevonden (Indien Beschikbaar)

 

Klik hier voor de livestream van deze wedstrijdfacebook NIEUW!! SCHRIJF JE IN EN KIJK DIT SEIZOEN LIVE en GRATIS NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO en PROXIMUS LEAGUE!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!