Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Eden Hazard tegen tienduizend kopjes!

2016 staat in het teken van Euro 2016 in Frankrijk. Euro 2016 wordt de 15de editie van het vierjaarlijkse voetbalevenement. Het wordt gehouden in de zomer van 2016. De Rode Duivels zijn daar ook aanwezig en de hele natie denkt dat ze hoge ogen gaan gooien. De doelstelling is Europees kampioen worden. Het zal dan voor de eerste keer zijn. Zo ook voor Eden Hazard. De vleugelaanvaller is jong, ambitieus en altijd opgewekt. Precies datgene wat hoort bij een heerlijk koekje van Lotus. In deze commercial zie je hem schitteren in een shirt van nationale ploeg. Naast dat hij de sterspeler is van Belgie maakt hij ook furore bij de Engelse topploeg Chelsea. Zijn doel is om met zijn kwaliteiten te laten zien dat bij een kopje koffie een koekje van Lotus hoort. Met de kwaliteiten van Eden Hazard moet dit dus absoluut te realiseren zijn.

In de commercial zie je maar liefst tienduizend kopjes die op elkaar staan gestapeld en gezamenlijk een gigantische muur van tien meter breed en drie meter hoog vormen. In het midden zit een opening met een doelwit waar Eden de bal tegen aan moet schieten. Op het doelwit ligt een overheerlijk Lotus Biscoff koekje. Als hij slaagt en het doelwit raakt zal het Lotus Biscoff koekje vallen naast een kopje koffie. Bij ieder kopje koffie hoort nu eenmaal een Lotus Biscoff koekje. Eden moet alles uit de kast halen om te slagen. Zal hij het halen? Kijk dan en geniet van deze spectaculaire video! Eden Hazard tegen tienduizend kopjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *