Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – AA Gent: de selectie

Terug Vrijdag 08/04/2016 – 12:50ClubnieuwsClub Brugge – AA Gent: de selectie Morgen spelen Club en Gent dé topper van de tweede speeldag in Play-Off 1. 21 spelers haalden de selectie van Michel Preud’homme. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Brandon Mechele, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Boli Bolingoli Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Felipe Gedoz Aanvallers: Lior Refaelov, Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Donderdag 07/04/2016 – 17:00ClubnieuwsClub Brugge – AA Gent: De Club FactsZaterdag staat Club voor één van…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – AA Gent: de selectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *