Beloften stomen door naar finale Nike Academy Cup

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Zaterdag 09/04/2016 – 08:00Club Academy nieuwsBeloften stomen door naar finale Nike Academy Cup Op vrijdagmiddag speelden de Brugse beloften in Engeland hun tweede wedstrijd in de Nike Academy Cup. Ook nu konden de jongens van Sven Vermant de overwinning verzilveren, ditmaal tegen Hertha Berlijn. De Duitsers dienden zich aan als een gewaagde tegenstander, gezien ze de vorige editie van het toernooi gewonnen hadden. Club liet zich daar echter niet door intimideren en domineerde de wedstrijd. Het werd uiteindelijk 2-0, na doelpunten van Dennis Van Vaerenbergh en Thibault Vlietinck. Zaterdag speelt Club de finale tegen de Nike Academy zelf,…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften stomen door naar finale Nike Academy Cup


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply