Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vanhaezebrouck duidelijk: “Over een titel moeten wij niet meer spreken”

Door: Mathieu Goedefroy 9/04/16 – 21u33 Hein Vanhaezebrouck verloor met AA Gent belangrijke punten in de titelstrijd door met 2-0 te verliezen op Club Brugge. Virtueel staan de Buffalo’s nu acht punten achter blauw-zwart. De Gent-coach schenkt klare wijn tegenover onze videoman: “Over een titel moeten wij nu niet meer spreken.” Op de vraag van één van onze collega’s of Gent nu uitgeteld is in de titelstrijd antwoordde Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie na de match bijzonder negatief. “Wij moeten niet meer over de titel spreken. We moeten nu zwijgen, de hoofden leegmaken en volgende…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Vanhaezebrouck duidelijk: "Over een titel moeten wij niet meer spreken"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *