Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club wint topper tegen AA Gent met 2-0

Club Brugge heeft op eigen veld de topper tegen AA Gent gewonnen met 2-0. Blauw-Zwart speelde een erg sterke partij, maar moest wachten tot tien minuten voor tijd vooraleer het via een afgeweken voorzet van Gedoz op voorsprong kwam. Kort daarop stopte Butelle een penalty van Kums en in blessuretijd zorgde Izquierdo voor de definitieve beslissing.Abdoulay Diaby verscheen na zijn schorsing opnieuw aan de aftrap (Photo News). De Brugse basiself onderging drie wijzigingen in vergelijking met de match van vorige week tegen KV Oostende. Stefano Denswil nam centraal achterin de plaats in van de…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club wint topper tegen AA Gent met 2-0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *