AA Gent verontschuldigt zich bij Club en Vormer voor “wansmakelijk gebeuren”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Glenn Bogaert 11/04/16 – 12u55 © photo news. Onaangename verrassing voor Ruud Vormer afgelopen zaterdag. De Nederlandse middenvelder van Club Brugge werd aan zijn huis in Sint-Martens-Latem opgewacht door een twintigtal heethoofden van AA Gent, die konden de 2-0 nederlaag in Jan Breydel maar moeilijk verteren. De Buffalo’s hebben zich inmiddels officieel verontschuldigd voor het gedrag van de bewuste groep fans, die kappen en bivakmutsen droegen. “KAA Gent distantieert zich volledig van het gedrag van de individuen die na de wedstrijd Club Brugge-AA Gent de Brugse speler Ruud Vormer aan zijn woning hebben lastig…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent verontschuldigt zich bij Club en Vormer voor "wansmakelijk gebeuren"


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply