Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club brandt van verlangen

Stephan Keygnaert 11/04/16 – 08u31 © photo news. Stefano Okaka heeft belet dat Club Brugge kon ontsnappen in de titelrace. Anderlecht klampt aan, AA Gent heeft de rol moeten lossen nadat zij ten onder gingen in een intense topper in Olympia. Club dreef op een over-mijn-lijkmentaliteit, aangevuurd vanuit alle hoeken van het stadion. Dient Club zondag in het Astridpark de uppercut toe? Club Brugge gedijt wonderwel in hun weerzin. De hele club zet zich zó graag af tegen ‘het establishment’ – die heersende macht in pers, arbitrage, bond… In deze play-offs voetbalt Club Brugge,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Club brandt van verlangen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *