Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club hervat training in aanloop naar Anderlecht-Club

Terug Dinsdag 12/04/2016 – 14:50ClubnieuwsClub hervat training in aanloop naar Anderlecht-Club De batterijen zijn opgeladen na afgelopen weekend, vandaag begon de voorbereiding op de clash van zondag in Anderlecht. Onder een aangename lentezon werd een pittige training afgewerkt. Onze huisfotograaf was erbij en zag dat de sfeer opperbest was.<!– Flickr –>Gerelateerde artikels<!– articles –> Maandag 11/04/2016 – 14:00Clubnieuws#ThanksFans – Wat een tifoZaterdag kon voor aanvang van de wedstrijd in de Noordtribune al een hoogtepunt opgemerkt worden. Blue Army verzorgde opnieuw een fantastische tifo, in 3 versies zelf. Bekijk het indrukwekkend staaltje van onze supporters hier: Maandag 11/04/2016 – 13:00Clubnieuws[Club…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club hervat training in aanloop naar Anderlecht-Club

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *