Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Onze videoman bij RSCA-fans: “Brugge riskeert zondag een rammeling”

De temperatuur in de Jupiler Pro League stijgt, want met Anderlecht – Club Brugge staat zondag een levensbelangrijk duel op het programma. In Brussel staken een honderdtal fans hun club nog een hart onder de riem op een open training. Onze videoman peilde er naar het geloof in een goede afloop, en die bleek bijzonder groot. “Als Brugge hier probeert aan te vallen riskeren ze een rammeling”, klonk het onder meer. Die mening en nog vele anderen ziet u in bovenstaande reportage.Dennis Praet en Steven Defour rekten ook eventjes tijd uit om handtekeningen uit te…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Onze videoman bij RSCA-fans: "Brugge riskeert zondag een rammeling"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *