#ThanksFans – Wat een tifo

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Maandag 11/04/2016 – 14:00Clubnieuws#ThanksFans – Wat een tifo Zaterdag kon voor aanvang van de wedstrijd in de Noordtribune al een hoogtepunt opgemerkt worden. Blue Army verzorgde opnieuw een fantastische tifo, in 3 versies zelf. Bekijk het indrukwekkend staaltje van onze supporters hier:Gerelateerde artikels<!– articles –> Maandag 11/04/2016 – 13:00Clubnieuws[Club Fun] Sfeerverslag #cluGntWe laten jullie nog even terugblikken op Club-Gent van afgelopen weekend, maar boven alles staat: #BluvnGoan, volgend weekend volgt er weer een razend spannende wedstrijd! Donderdag 07/04/2016 – 16:00Clubnieuws#BluvnGoan | Iedereen doet mee!Sven Nys, de supportersclub uit Tamines, Jan Ceulemans, Ludovic Butelle… Allen hebben ze twee dingen…

Lees verder op Clubbrugge.be: #ThanksFans – Wat een tifo


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply