Beloften spelen 4-4 gelijk tegen Mechelen na spektakelmatch

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Terug Woensdag 13/04/2016 – 12:00WedstrijdverslagenBeloften spelen 4-4 gelijk tegen Mechelen na spektakelmatch Dinsdagavond speelden de beloften hun competitiewedstrijd tegen KV Mechelen. In een spektakelrijke wedstrijd, gekruid met acht doelpunten, twee strafschoppen en drie rode kaarten, speelde Blauw-Zwart 4-4 gelijk. Jordan Renson en Tuur Dierckx scoorden elke twee doelpunten. Club trok ten aanval en dat resulteerde bijna meteen in een Brugse voorsprong, maar de poging van Dierckx trof de dwarsligger. Aan de overzijde was het wel meteen raak. Zeroaul kreeg ruimte om door te gaan richting doel en de Mechelaar kon de openingstreffer voorbij Teunckens in doel leggen….

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften spelen 4-4 gelijk tegen Mechelen na spektakelmatch


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply