Leko laat zich uit over versterkingen bij STVV

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ivan Leko keert vanaf volgend seizoen terug naar de Jupiler Pro League. De Kroatische ex-speler van onder andere Club Brugge en KSC Lokeren, werd donderdag voorgesteld als coach van STVV. Op Stayen zal hij er voor moeten zorgen dat het behoud gevrijwaard wordt. Om…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Leko laat zich uit over versterkingen bij STVV


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply
Leko laat zich uit over versterkingen bij STVV

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ivan Leko keert vanaf volgend seizoen terug naar de Jupiler Pro League. De Kroatische ex-speler van onder andere Club Brugge en KSC Lokeren, werd donderdag voorgesteld als coach van STVV. Op Stayen zal hij er voor moeten zorgen dat het behoud gevrijwaard wordt. Om…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Leko laat zich uit over versterkingen bij STVV


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply