Het meisje dat hij al lang vergeten is

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Stephan Keygnaert 16/04/16 – 13u03 © photo news. Astridpark. Michel Preud’homme heeft zopas de pers te woord gestaan, als hij over de parking voor de hoofdtribune naar de spelersbus wandelt – het hoofd naar beneden, aangeslagen.”Allez Michel, chante avec nous”, klinkt ineens van opzij. Preud’homme kijkt op, en ziet hoe een jongen van, hij schat, 12 jaar maar blijft roepen, agressief. Naast de jongen staat zijn papa, die geamuseerd toekijkt. Preud’homme aarzelt even, maar stapt dan toch op de man af, heel rustig: “Meneer, u heeft ongetwijfeld in de krant gelezen dat ik gisteren mijn vader heb…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Het meisje dat hij al lang vergeten is


It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply