Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Michel Preud’homme blikt vooruit naar #AndClu

Terug Vrijdag 15/04/2016 – 15:30ClubnieuwsMichel Preud’homme blikt vooruit naar #AndClu Op een druk bijgewoonde persconferentie sprak Michel Preud’homme over de wedstrijd van zondag, de recuperatie van zijn spelers, de grinta die Club toont en het spektakel, dat er volgens hem wel is in deze eindfase.Gerelateerde artikels<!– articles –> Vrijdag 15/04/2016 – 18:00ClubnieuwsAnderlecht – Club Brugge: de Club FactsZondag staat met de wedstrijd tegen Anderlecht één van dé klassiekers van onze vaderlandse competitie op het programma. Club gaat met momentum richting Constant Van den Stockstadion en hoopt een tik uit te delen aan een titelconcurrent. Maandag 11/04/2016 – 13:00Clubnieuws[Club Fun]…

Lees verder op Clubbrugge.be: Michel Preud’homme blikt vooruit naar #AndClu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *