Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Preud’homme weet wat hij wil, bij Anderlecht zie ik alleen elf individuen”

Door: redactie 16/04/16 – 06u00 © Photonews. Het afzonderingsoord hotel Saint-Pol vervingen we door hotel Weinebrugge en beiden zien er ook wat ouder uit, maar voor de rest zouden Franky ‘Fox’ Van der Elst (54) en Lorenzo ‘Lorre’ Staelens (51) nog altijd perfect bij Club Brugge passen. Vroeger grinta óp het veld, nu nog altijd ernaast. “Anderlecht heeft géén systeem.” Staelens: “Op vlak van grinta zit het goed bij Club. Ook wat organisatie en systeem betreft. Preud’homme weet wat hij wil. Bij Anderlecht zie ik alleen elf individuen waarvan gehoopt wordt dat…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Preud’homme weet wat hij wil, bij Anderlecht zie ik alleen elf individuen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *