Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Vormer en Refaelov in selectie bij club, maar zijn ze fit genoeg om te spelen?

Door: Glenn Bogaert 16/04/16 – 18u55 © photo news. Een race tegen de klok was het om Ruud Vormer en Lior Refaelov speelklaar te krijgen voor de cruciale kraker in play-off 1 tussen Anderlecht en Club Brugge. De twee sterkhouders van de leider hebben dan toch de kern gehaald, maar de vraag blijft natuurlijk of Michel Preud’homme hen ook laat opdraven in het Astridpark. Vormer (knie) en Refaelov (spierletsel) hinkten vorige week in de ‘Slag om Vlaanderen’ tegen AA Gent (2-0) vroegtijdig naar de kant, bij Club werkten ze de voorbije week koortsachtig om de twee…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Vormer en Refaelov in selectie bij club, maar zijn ze fit genoeg om te spelen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *