Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Strijdvaardige Verhaeghe: “Als we zo voetballen, moeten we niemand vrezen”

Genk schijnt een hele goede ploeg te zijn. Dat heeft die trainer daar toch beweerd.Bart Verhaeghe Na het verlies op Anderlecht gingen er stemmen op dat Club Brugge een mentale tik te verwerken kreeg. Verhaeghe maakte zich sterk dat daar absoluut niets van aan is. “Een mentale tik? We staat nog steeds op plaats nummer een denk ik hé! Op de manier dat we nu voetballen hoeven we niemand te vrezen en dat zullen we ook echt niet doen.””Club Brugge gaat nu gewoon verder met de borst vooruit. Wij zitten nog steeds op schema. Onze…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Strijdvaardige Verhaeghe: "Als we zo voetballen, moeten we niemand vrezen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *