Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Racing Genk – Club Brugge: de selectie

Terug Dinsdag 19/04/2016 – 16:25ClubnieuwsRacing Genk – Club Brugge: de selectie Voor de eerste midweekmatch in deze Play-Offs selecteerde Michel Preud’homme 22 namen. Bekijk hier de selectie voor de verplaatsing naar de Cristal Arena. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Benoît Poulain, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele, Laurens De Bock, Boli Bolingoli Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Maandag 18/04/2016 – 16:00ClubnieuwsRacing Genk – Club Brugge: de Club FactsNa de eerste…

Lees verder op Clubbrugge.be: Racing Genk – Club Brugge: de selectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *