Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – Zulte Waregem: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

Terug Donderdag 21/04/2016 – 10:00ClubnieuwsClub Brugge – Zulte Waregem: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht De gekende anti-terreur veiligheidsmaatregelen zullen zaterdag tijdens Club-Zulte Waregem ook van kracht zijn. We vragen alle supporters vroeg genoeg naar het stadion te komen (het stadion is uitverkocht!) en rugzakken of tassen thuis te laten. We lijsten de belangrijkste maatregelen even op. Voor de veiligheid van alle aanwezigen in het stadion zal iedereen die een zak of tas (rugzak, handtas,..) meeneemt naar het stadion de toegang tot Jan Breydel geweigerd worden. Er zullen extra veiligheidscontroles plaats vinden. De poorten openen om…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – Zulte Waregem: veiligheidsmaatregelen blijven van kracht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *