Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Hasi: “Nu moeten we bevestigen”

De spanning is volledig teruggekeerd in de play-offs van de Jupiler Pro League. Na de nederlaag van Club Brugge op het veld van Racing Genk kan Anderlecht zowaar naar de eerste plaats springen. Daarvoor moet het wel met AA Gent afrekenen. Besnik…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Hasi: "Nu moeten we bevestigen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hasi: “Nu moeten we bevestigen”

De spanning is volledig teruggekeerd in de play-offs van de Jupiler Pro League. Na de nederlaag van Club Brugge op het veld van Racing Genk kan Anderlecht zowaar naar de eerste plaats springen. Daarvoor moet het wel met AA Gent afrekenen. Besnik…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Hasi: "Nu moeten we bevestigen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *