Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Steven Vandecaveye wint eerste JoinTheClubShots

Terug Vrijdag 22/04/2016 – 12:30ClubnieuwsSteven Vandecaveye wint eerste JoinTheClubShots Via JoinTheClubShots konden jullie in april je leukste Clubshot insturen waarin je ons kon tonen dat jij de grootste fan van Blauw-Zwart bent. Honderden foto’s werden ingestuurd, bedankt voor de massale reactie! De jury selecteerde volgende winnaars: Eerste prijs (aftrap Club Brugge – KV Oostende): Steven Vandecaveye Tweede prijs (Samsung Galaxy S5): Luc Braeckman Derde prijs (Shirt Club Brugge): Floor Bartier Deze keer niet gewonnen? Niet getreurd! Op 4 mei starten we een nieuwe JoinTheClubShots rond het thema “blauw-zwarte moeders & vaders”. Binnenkort vieren we…

Lees verder op Clubbrugge.be: Steven Vandecaveye wint eerste JoinTheClubShots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *