Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge haalt nu ook tweede topper in de dop weg bij Genk

Door: Dimitri Eeckhaut 26/04/16 – 07u23 Club Brugge heeft Racing Genk een nieuw oplawaai toegediend. Na de overgang van het 14-jarige keeperstalent Nick Shinton kon blauw-zwart nu ook Adnan Ugur (14) weglokken uit de Cristal Arena. De Limburgers gooiden vorige week nog wat extra gewicht in de schaal om de middenvelder met Turkse roots in Genk te houden, maar dat bleek vergeefse moeite.   Club Brugge slaat toe en snoept groot keeperstalent af van Genk Zowel Nick Shinton (m) als Adnan Ugur (r) kiest voor Club Brugge © kos. Duitse interesseDe kleine, maar…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Club Brugge haalt nu ook tweede topper in de dop weg bij Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *