Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Maarten Martens aan de slag bij Club Brugge

Ex-Rode Duivel Maarten Martens zal de Club Academy, de jeugdopleiding van Club Brugge, versterken. Dat maakte blauw-zwart woensdag bekend op de clubwebsite. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat werken met jonge spelers iets voor mij was”, reageert Martens voor de camera van Club TV. “Na mijn profcarrière, die ik jammer genoeg vroegtijdig heb moeten beëindigen, ben ik dadelijk begonnen met een trainerscursus. Toen Club mij contacteerde en mij hun jeugdproject uitlegde, werd ik steeds enthousiaster over hun manier van werken. Ik ben dan ook blij hier aan de slag te kunnen.”…

Lees verder op Jupiler Pro league: Maarten Martens aan de slag bij Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *