Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Preud’homme mijmert over gemiste transfer naar Real

Door: redactie 28/04/16 – 12u25 © belga. Opvallende ontboezeming van Michel Preud’homme in La Dernière Heure. De huidige coach van Club Brugge kreeg op zijn 37e dé kans om voor Real Madrid te gaan spelen – we schrijven 1996. De toenmalige doelman van Benfica bereikte een persoonlijk akkoord voor drie seizoenen, maar de Portugese topclub hield de overgang finaal tégen. “Ik lag nog één jaar onder contract bij Benfica. Fabio Capello, de nieuwe trainer van Real, wilde dat ik naar Madrid ging. Het contact kwam er via een kennis van Luciano D’Onofrio. Benfica schoot die overgang in eerste instantie…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Preud’homme mijmert over gemiste transfer naar Real

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *