Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Super Sunday, duel tussen koplopers en Kerels naar finales?

Dit weekend is het Super Sunday in Jupiler Pro League Play-Off 1. Club Brugge ontvangt zondag om 18u Racing Genk. Eerder op de dag (14u30) kruisen twee andere titelpretendenten de degens, wanneer AA Gent Anderlecht bezoekt. In Play-Off II kan er al een eerste beslissing vallen.Een week geleden klopte Racing Genk Club Brugge nog met 4-2, een stevige tik die blauw-zwart voor het eigen publiek wil tonen dat de 5-0 tegen Zulte Waregem niet enkel¬†gebeurde omdat Essevee het kneusje in Play-Off 1 lijkt.. De Limburgers leden op de vorige speeldag (1-2 tegen AA Gent) hun…

Lees verder op Jupiler Pro league: Super Sunday, duel tussen koplopers en Kerels naar finales?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *