Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Michel Preud’homme heeft wat te vieren en de pers smult lekker mee

Door: Glenn Bogaert 29/04/16 – 14u37 © Twitter Tomas Taecke. Je coacht niet elk weekend jouw 150ste match voor een club en dus had Michel Preud’homme vandaag op zijn wekelijkse persbabbel een leuk extraatje in petto voor de aanwezige journalisten. De trainer van Club Brugge trakteerde op taart, nu nog afwachten of hij zondag tegen Genk ook kan smullen van het spel van blauwzwart. Dit keer geen zoete lekkernijen omdat Preud’homme te laat kwam op zijn persconferentie, maar wel omdat hij bij Club Brugge een mijlpaal heeft bereikt. Zondag viert de Luikse trainer zijn 150ste optreden met…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Michel Preud’homme heeft wat te vieren en de pers smult lekker mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *