Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“Anderlecht had meer nood aan Boussoufa dan Gent”

Opgetekend door: Stephan Keygnaert 30/04/16 – 06u00 © photo news. Degryse & De Vlieger: “Anderlecht had meer nood aan Boussoufa dan Gent.” De Bilde: “Dan was er tenminste een die een man voorbij kan.” In ‘Gasthof Halifax’ in Sint-Martens Latem komen ze graag, Gilles De Bilde, Marc Degryse en Geert De Vlieger. Dan mogen ze telkens aan tafel 1, bij het haardvuur. Maar gisteren, op een vrijdagmiddag, moest de tafel vóór 15u geruimd zijn – dan houdt de zaakvoerder zijn wekelijkse ‘Le dîner de cons’, met zijn beste vrienden. Nu, het zou best kunnen dat…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Anderlecht had meer nood aan Boussoufa dan Gent"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *