Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Anderlecht – Club Brugge: de Club Facts

Terug Vrijdag 15/04/2016 – 18:00ClubnieuwsAnderlecht – Club Brugge: de Club Facts Zondag staat met de wedstrijd tegen Anderlecht één van dé klassiekers van onze vaderlandse competitie op het programma. Club gaat met momentum richting Constant Van den Stockstadion en hoopt een tik uit te delen aan een titelconcurrent. SCHEIDSRECHTER Johan Verbist is de scheidsrechter van dienst. Hij wordt bijgestaan door Dirk Gilon en Danny Huens (lijnrechters), Nicolas Laforge en Christophe Delacour (doelgebiedrefs) en vierde official Philippe Vandecauter. Verbist, die komende week zijn 50ste verjaardag viert, leidt zondag voor de 67ste keer een wedstrijd van Club Brugge. Van…

Lees verder op Clubbrugge.be: Anderlecht – Club Brugge: de Club Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *