Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Anderlechtfans doen nederlaag extra zuur smaken voor hun vriend én Clubfan

Verliezen op het veld van Anderlecht, geen enkele fan van Club Brugge maakt het graag mee. De supporters van paars-wit vinden het dan weer fantastisch. En wat is er dan leuker dan de rivaal uit Brugge wat te treiteren? YouTuber Antony De Wispelaere en zijn vrienden dachten net hetzelfde. Zij besloten het huis van Dimitri, een bevriende Clubsupporter, een make-over te geven. De jongeman in kwestie ging even naar de winkel, toen hij terugkwam bleek heel zijn interieur bedekt met paarse en witte linten. “Wie gaat dat allemaal opruimen?” was zowat het…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Anderlechtfans doen nederlaag extra zuur smaken voor hun vriend én Clubfan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *