Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Beloften met 3-2 onderuit bij KV Oostende

Terug Zaterdag 16/04/2016 – 09:00ClubnieuwsBeloften met 3-2 onderuit bij KV Oostende Vrijdagavond speelden de beloften hun tweede competitiewedstrijd in vier dagen. Blauw-Zwart ging op bezoek bij KV Oostende, maar zag een dubbele voorsprong via Van Landschoot nog omgedraaid door de ervaren Oostendse aanval. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Club: een voorzet van Jellert Van Landschoot werd na amper 4 minuten door de Oostendse goalie in eigen doel gewerkt. Blauw-Zwart drong nadien verder aan via een plaatsbal en vrije trap van Kose, die naast doel gingen. De thuisploeg van zijn kant dreigde via twee kopballen van…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften met 3-2 onderuit bij KV Oostende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *