Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Beloften schrijven Nike Academy Cup op palmares

Terug Zondag 10/04/2016 – 11:00Club Academy nieuwsBeloften schrijven Nike Academy Cup op palmares Veel goed nieuws in het Brugse kamp dit weekend. Na eerdere overwinningen tegen Monaco en Hertha Berlijn, kon Sven Vermant met zijn beloften nu ook de finale van de Nike Academy Cup winnen tegen de Nike Academy zelf. Een goed georganiseerd Club kwam er dikwijls goed uit in een aangename eerste helft met pittige duels. Beide ploegen kregen kansen, maar Thibault Vlietinck brak de ban voor Club en stuurde Blauw-Zwart met 1-0 richting kleedkamers. In de tweede helft domineerde Club terwijl de Academy naar…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften schrijven Nike Academy Cup op palmares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beloften schrijven Nike Academy Cup op palmares

Terug Zondag 10/04/2016 – 11:00Club Academy nieuwsBeloften schrijven Nike Academy Cup op palmares Veel goed nieuws in het Brugse kamp dit weekend. Na eerdere overwinningen tegen Monaco en Hertha Berlijn, kon Sven Vermant met zijn beloften nu ook de finale van de Nike Academy Cup winnen tegen de Nike Academy zelf. Een goed georganiseerd Club kwam er dikwijls goed uit in een aangename eerste helft met pittige duels. Beide ploegen kregen kansen, maar Thibault Vlietinck brak de ban voor Club en stuurde Blauw-Zwart met 1-0 richting kleedkamers. In de tweede helft domineerde Club terwijl de Academy naar…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften schrijven Nike Academy Cup op palmares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *