Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Beloften spelen gelijk op Anderlecht en kunnen maandag titel grijpen

Terug Zaterdag 30/04/2016 – 07:40ClubnieuwsBeloften spelen gelijk op Anderlecht en kunnen maandag titel grijpen Vrijdagavond speelden de beloften hun voorlaatste wedstrijd van het seizoen op het veld van Anderlecht. Het werd 1-1, de Brusselaars kwamen op voorsprong via Lukebakio maar Ahmed Touba lukte de gelijkmaker voor Blauw-Zwart in de tweede helft en kon zelf bijna de 1-2 nog scoren. De eerste mogelijkheid voor Club kwam er na tien minuten spelen, op corner van Köse klemde de thuisdoelman een kopbal van Renson. Anderlecht reageerde via een schot van Mikal, dat door Teunckens gestopt werd. Even later kreeg Club…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften spelen gelijk op Anderlecht en kunnen maandag titel grijpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *