Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Beloften terug op kop na zege bij Sint-Truiden

Terug Dinsdag 26/04/2016 – 10:00WedstrijdverslagenBeloften terug op kop na zege bij Sint-Truiden Maandagavond stond voor de beloften van Club Brugge de verplaatsing naar STVV op het programma. Blauw-Zwart won de wedstrijd met 0-2. Dennis Van Vaerenbergh opende de score in de eerste helft, Terry Osei-Berkoe verdubbelde na de rust. Renson opende de wedstrijd met een afstandsschot dat over doel ging. Sint-Truiden antwoordde met een poging voorlangs van Abrahams. Op het kwartier kreeg Club een prima kans om de score te openen. Een voorzet van De Smul werd weggewerkt in de voeten van spits Van…

Lees verder op Clubbrugge.be: Beloften terug op kop na zege bij Sint-Truiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *