Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Academy ziet uitstekende arbeid beloond

Pluimen op de hoed van de Club Academy. De goede werking van de vorige seizoenen werpt steeds meer zijn vruchten af. De U16 mogen zich sinds woensdag kampioen noemen, en ook bij de U14 en U15 zit een landstitel er dik in. “We gaan op alle vlakken vooruit”, zegt hoofdverantwoordelijke Pascal De Maesschalck. “Onze teams strijden nu mee tot het einde van het seizoen, wat vroeger niet altijd het geval was. De uitdaging is nu om te bevestigen.”De beloften winnen de Nike Academy Cup Er mag zonder overdrijven gesteld dat de teams van de…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Academy ziet uitstekende arbeid beloond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *