Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – AA Gent: De Club Facts

Terug Donderdag 07/04/2016 – 17:00ClubnieuwsClub Brugge – AA Gent: De Club Facts Zaterdag staat Club voor één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Op speeldag 2 in de Play-Offs ontvangt het titelconcurrent AA Gent. Blauw-Zwart wil de drie punten thuis houden en zijn leiderspositie verstevigen. Hoe Club en AA Gent het in vorige confrontaties in Jan Breydel deden, lees je hieronder. SCHEIDSRECHTER Sebastien Delferière is aangeduid als ref voor deze wedstrijd. Hij wordt bijgestaan door assistenten Yves De Neve en Stijn Hutsebaut (lijnrechters), Nicolas Laforge en Jonathan Lardot (doelgebied) en Jeroen Walschap (vierde official). De…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – AA Gent: De Club Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *