Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – KRC Genk: de Club Facts

Terug Donderdag 28/04/2016 – 17:30ClubnieuwsClub Brugge – KRC Genk: de Club Facts Zondag begint de terugronde van Play-Off 1 met de thuiswedstrijd tegen Genk. Club staat nog steeds op kop en wil zich tonen tegen de ploeg die vorige week de drie punten afsnoepte van Blauw-Zwart. SCHEIDSRECHTER De eerste wedstrijd van de terugronde van Play-Off 1 wordt geleid door Joeri Van de Velde. De lijnrechters van dienst zijn Jeroen Walschap en Tom Dens, vierde official is Dirk Gilon en de bijkomende assistent-refs zijn Bart Vertenten en Nicolas Laforge. Het is al de 42ste wedstrijd van Club Brugge die…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – KRC Genk: de Club Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *