Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge slaat toe en snoept groot keeperstalent af van Genk

Door: Dimitri Eeckhaut 22/04/16 – 07u32 © kos. Maandenlang is er hevig strijd geleverd om de handtekening van Nick Shinton, een 14-jarig keeperstalent van Racing Genk. Zwaargewichten Anderlecht en Club Brugge trokken alle registers open en maakten er een verwoed duel van – Zulte Waregem en Standard hadden geen schijn van kans. Uiteindelijk had Shinton het béste gevoel bij het (toekomst)project van Club Brugge, dat sportief zéér ver is gegaan om de speler en zijn entourage te overtuigen. Een dreun voor paars-wit die best hard is aangekomen. © kos. 1m96Club Brugge gelooft sterk in de kwaliteiten van…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Club Brugge slaat toe en snoept groot keeperstalent af van Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *