Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – Zulte Waregem: de Club Facts

Terug Donderdag 21/04/2016 – 18:00ClubnieuwsClub Brugge – Zulte Waregem: de Club Facts Blauw-Zwart likt zijn wonden na de 0 op 6 tegen Anderlecht en Genk. Veel tijd om erover na te denken heeft Club niet, want zaterdag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Tegen Zulte Waregem moet Club weer aanknopen met het niveau van de wedstrijden tegen Oostende en Gent. SCHEIDSRECHTER De spelleider van dienst is Frederik Geldhof. Zijn assistenten zijn Kevin Monteny en Peter Hermans (lijnrechters), Christof Dierick en Bram Van Driessche (doelgebied-refs) en Danny Huens (vierde official). De West-Vlaamse ref, die afgelopen zaterdag…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – Zulte Waregem: de Club Facts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *