Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club Brugge – Zulte Waregem: de Selectie

Terug Vrijdag 22/04/2016 – 16:25ClubnieuwsClub Brugge – Zulte Waregem: de Selectie Zaterdagavond speelt Club zijn tweede thuiswedstrijd van de Play-Offs. Michel Preud’homme maakte zonet zijn selectie bekend voor de match. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese Verdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele, Laurens De Bock Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe Gedoz Aanvallers: Lior Refaelov, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, José IzquierdoGerelateerde artikels<!– articles –> Vrijdag 22/04/2016 – 13:30ClubnieuwsMichel Preud’homme: “Mijn bron van kracht? De steun van de fans!”Michel Preud’homme sprak zoals steeds op vrijdag de…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club Brugge – Zulte Waregem: de Selectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *