Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

[Club Retro] Terugblikken op Liverpool 1976 met ‘Lotte’ en ‘Mac The Knife’

Sporza zendt vanavond de heenwedstrijd Villareal-Liverpool in de halve finales van de Europa League uit. Tijdens de rust zal er in de studio niet alleen nagekaart worden over de eerste helft. Er wordt ook teruggeblikt op de finale van de Uefa-beker 40 jaar geleden tussen Liverpool en Club Brugge. Deze finale werd toen in een heen- en terugwedstrijd afgewerkt. Blauw-Zwart moest op Anfield Road met 3-2 de duimen leggen nadat Raoul Lambert en Julien Cools voor een onverhoopte 0-2 voorsprong hadden gezorgd. Twee weken later in Olympia eindigde de wedstrijd op 1-1. Met twee…

Lees verder op Clubbrugge.be: [Club Retro] Terugblikken op Liverpool 1976 met ‘Lotte’ en ‘Mac The Knife’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *