Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Club verliest met 4-2 van Genk

Terug Woensdag 20/04/2016 – 22:27WedstrijdverslagenClub verliest met 4-2 van Genk Club Brugge heeft de topper tegen Racing Genk met 4-2 verloren. Blauw-Zwart keek bij de rust al tegen een 3-0 achterstand aan, na doelpunten van Ndidi, Pozuelo en een owngoal van Meunier. Uronen stak na de rust het mes nog dieper in de wonde. Vormer en Meunier konden in de slotfase nog milderen, maar verder dan 4-2 kwam Club niet meer.Wesley Moraes verscheen voor de tweede keer aan de aftrap (Photo News). De Brugse basiself onderging twee wijzigingen in vergelijking met de match van zondag op Anderlecht. Voorin moesten…

Lees verder op Clubbrugge.be: Club verliest met 4-2 van Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *