Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

“De steun die ik van ons publiek krijg, heb ik nog nooit gekregen. Nergens.”

Door: Glenn Bogaert 22/04/16 – 16u38 Michel Preud’homme is intussen alweer bekomen van de 0 op 6 van zijn troepen. Veel tijd om te treuren is er dan ook niet want morgen ontvangt leider Club Brugge alweer Zulte Waregem. Dit keer is het van moeten voor blauwzwart, enkel drie punten zijn goed genoeg. Vervolgens ligt de bal weer in het kamp van Anderlecht en AA Gent. Dat de steun van het publiek cruciaal wordt, beseft ook de trainer van Club, die er zelf ook kracht en moed uit weet te puren. Op zijn wekelijkse persbabbel had de 57-jarige…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "De steun die ik van ons publiek krijg, heb ik nog nooit gekregen. Nergens."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *