Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Een goed gesprek met Sven Vermant (II)

Terug Donderdag 14/04/2016 – 18:00ClubnieuwsEen goed gesprek met Sven Vermant (II) Afgelopen weekend wonnen onze Brugse beloften de Nike Academy Cup in het Verenigd Koninkrijk. Ook in de beloftencompetitie in eigen land gaat het de jonge groep voor de wind. Club mocht op visite gaan bij Vermant, voor een statusupdate van zijn eerste jaar als beloftencoach. Na een succesvolle spelerscarrière maak je nu als coach een steile progressie. In korte tijd van U10, via U17 naar beloften. Komt dat door je professionele ingesteldheid? “Kijk, ik ben van mezelf uit graag georganiseerd, maar alles wat ik bereikt heb,…

Lees verder op Clubbrugge.be: Een goed gesprek met Sven Vermant (II)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *