Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Engels niet tegen Genk, Refaelov mogelijk wel

Sterkhouders Bjorn Engels en Lior Refaelov maken allebei deel uit van de kern van Club Brugge voor het Jupiler Pro League Play-Off 1-duel van woensdagavond op Racing Genk. Engels en Refaelov moesten de verplaatsing van zondag naar Anderlecht nog missen wegens blessureleed, maar hun situatie evolueert gunstig. Engels speelt echter sowieso niet tegen de Limburgers, Refaelov valt mogelijk in. Club-coach Michel Preud’homme selecteerde 22 spelers, daarbij dus ook Engels en Refaelov, al sukkelen zij respectievelijk met de quadriceps en de adductoren. “Bjorn gaat mee met de groep maar zal niet spelen, Lior evolueert gunstig maar…

Lees verder op Jupiler Pro league: Engels niet tegen Genk, Refaelov mogelijk wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *