Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Fans Club Brugge vragen zich af waar publiekslieveling zit, die komt met statement

Door: Glenn Bogaert 22/04/16 – 22u16 © belga. Wat is er aan de hand met Tuur Dierckx? De supersub van Club Brugge bleek dit seizoen al meermaals van goudwaarde, maar deemsterde de voorbije maanden compleet weg. Sterker nog: de snelle flankaanvaller haalt nu zelfs al voor de derde keer op rij de selectie niet meer. Heel wat fans vroegen zich op de sociale media dan ook af wat er precies aan de hand is met de 20-jarige Dierckx. En die wilde vanavond dan ook meteen duidelijk scheppen. “100% fit = niet geblesseerd”, klinkt het. Michel Preud’homme…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Fans Club Brugge vragen zich af waar publiekslieveling zit, die komt met statement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *