Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Hoe Club een verlies op Anderlecht incalculeerde: “20 op 30 heb je nodig”

Met één punt verschil tusen leider Brugge en achtervolger Anderlecht is de titelstrijd weer een open zaak. Club Brugge lijkt niet ongerust. Zij relativeerden het verlies op Anderlecht en op 1 april zei trainer Preud’homme het al: “20 op 30 heb je nodig. Misschien moeten we dan niet eens winnen op AA Gent of Anderlecht.” Het is een truc die Rudy Heylen, mental coach van Club, al een heel seizoen toepast. Focussen op het grotere plaatje, kleine doelen stellen (met beloningssysteem natuurlijk) en zo één verloren match weten te kaderen.Ongelijk hebben ze niet, want in het rekenkundig kluwen van…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Hoe Club een verlies op Anderlecht incalculeerde: "20 op 30 heb je nodig"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *