Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Hybride-grasmat van Jan Breydel kan drie seizoenen aan

Sinds de winterstop voetbalt Club Brugge in Jan Breydel op een hybride-grasmat, wat een opmerkelijk verschil oplevert met de voorgaande matten, op alle vlakken. “Onze lange zoektocht naar dé mat-bij-uitstek heeft geloond”, zegt Johan Deschuymere, infrastructuur coördinator bij Club. “In het Bernabeu-stadion van Real Madrid wordt op exact hetzelfde gras gespeeld. Bij ons bezoek daar raakten we overtuigd dat deze mat, met amper 10% synthetisch gras, dé oplossing was om het zwaarbelaste hoofdveld een duurzame oplossing te schenken.”De grasmat ligt er piekfijn bij. De spelers – niet enkel van Club –…

Lees verder op Clubbrugge.be: Hybride-grasmat van Jan Breydel kan drie seizoenen aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *