Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Kums na dure penaltymisser: “Dit is toch een mentale tik”

Is de titel weg voor AA Gent? Na twee speeldagen in play-off 1 volgt het al op zeven punten van leider Club Brugge. De Buffalo’s speelden alweer een teleurstellende match op Jan Breydel, maar kregen in de slotfase vanop de stip dé kans om alsnog een punt uit de brand te slepen. Sven Kums zag zijn elfmeter gestopt door Ludovic Butelle: “Ik mis mijn strafschop, dus is hij slecht getrapt. Dit was een moeilijke wedstrijd voor ons. Op offensief vlak hebben we zo goed als niets bij elkaar gespeeld. We slikken een dom tegendoelpunt,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Kums na dure penaltymisser: "Dit is toch een mentale tik"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *