Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

KV Oostende en Zulte Waregem spelen 3-3 gelijk na waar spektakelstuk

KV Oostende en Zulte Waregem hebben 3-3 gelijkgespeeld na een aangename wedstrijd. Na 10 minuten stond het al 2-2. In de tweede helft werd er door beide teams nog eenmaal gescoord.KV Oostende en Zulte Waregem begonnen deze midweekspeeldag met als opgave de drie punten binnen te halen. Beide ploegen zijn de Play-Offs slecht gestart en staan respectievelijk 5de en 6de in de stand. Ook opmerkelijk is dat de thuisploeg nog geen enkele keer kon scoren in deze Play-Offs. KV Oostende moest noodgedwongen drie spelers wisselen door blessures. Zulte Waregem kon opnieuw rekenen op Lepoint De match…

Lees verder op Jupiler Pro league: KV Oostende en Zulte Waregem spelen 3-3 gelijk na waar spektakelstuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *